Σε σοβαρή κατάσταση μοτοσικλετιστής που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεύτερος μοτοσικλετιστής - Χειροπέδες στον μεθυσμένο οδηγό

troxaio 750x500 1

Δύο μοτοσικλετιστές τραυματίστηκαν χθες βράδυ, στη Λάρνακα, σε τροχαία σύγκρουση των μοτοσικλετών που οδηγούσαν, με αυτοκίνητο. Η Αστυνομία, που διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης, προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, αφού στον οργανισμό του εντοπίστηκε ποσοστό αλκοόλης, εφτά φορές ψηλότερο, από το επιτρεπόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δυο μοτοσικλετιστές

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.15μ.μ. χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος κάτοικος Λάρνακας, στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με δύο μοτοσικλέτες, που οδηγούσαν 32χρονος και 41χρονος.

Από τη σύγκρουση, οι δύο μοτοσικλετιστές τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 32χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στο Ορθοπεδικό Τμήμα, αφού όπως διαπιστώθηκε φέρει κάταγμα πλευρών και τραύμα στο κεφάλι. Ο 41χρονος, λόγω καταγμάτων στα χέρια, τα πόδια και τα πλευρά, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως πολύ σοβαρή.

Ο 48χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, με μικρότερη τελική ένδειξη 152μg%, αντί 22μg%. Συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Offsite