Σέντρα στο… online τουρνουά ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας!

Ξεκινάει το Σάββατο, 11 Απριλίου το Juggling Challenge, η online εκδοχή του Τουρνουά Αγίας Νάπας το οποίο αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού

Ξεκινάει το Σάββατο, 11 Απριλίου το Juggling Challenge, η online εκδοχή του Τουρνουά Αγίας Νάπας το οποίο αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού

Μπορεί το Ayia Napa Soccer Festival 2020 να έχει αναβληθεί λόγω κορωνοϊού, οι διοργανωτές όμως αποφάσισαν να κρατήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην… πρίζα. Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ποδοσφαιρικών ακαδημιών διοργανώνει το «Juggling Challenge», έναν διαγωνισμό που απευθύνεται στα παιδιά των ακαδημιών που θα συμμετείχαν στο τουρνουά και τους καλεί να κάνουν όσα περισσότερα κοντρόλ με τη μπάλα μπορούν.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βιντεοσκοπήσουν τους εαυτούς τους να κάνουν κοντρόλ με τη μπάλα, φορώντας τη στολή της ομάδας στην οποία ανήκουν. Ακολούθως θα πρέπει να ανεβάσουν το βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό σε Facebook ή Instagram, χρησιμοποιώντας τα hashtags #ayianapasoccerfestival και #thejugglingchallenge και κάνοντας mention / tag το τουρνουά:

Facebook: @AyiaNapaYouthSoccerFestival
Instagram: @ayianapasoccerfestival

Εναλλακτικά μπορούν να στείλουν το βίντεο ως μήνυμα στις σελίδες του Ayia Napa Soccer Festival σε Facebook ή Instagram.

Θα υπάρχουν έντεκα διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, όπως ακριβώς και στο τουρνουά. Νικητής της κάθε κατηγορίες ανακηρύσσεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα κοντρόλ.

ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2014: 5
2013: 5
2012: 8
2011: 8
2010: 10
2009 :10
2008: 20
2007: 20
2006: 25
2005: 30
2004: 30

Ο μεγαλύτερος…. τεχνίτης κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα κερδίσει ένα δωροκουπόνι αξίας €30 για αθλητικό – προπονητικό εξοπλισμό από τον κατάλογο προϊόντων της SPORTS GEAR CYPRUS και ένα ατομικό εκπτωτικό κουπόνι 25% σε αγορές αθλητικού εξοπλισμού από τον κατάλογο προϊόντων της SPORTS GEAR CYPRUS (ισχύει έως 31/12/2020).

Επίσης, οι ακαδημίες που θα εκπροσωπηθούν στο διαγωνισμό, θα κερδίσουν 25% σε αγορές αθλητικού εξοπλισμού από τον κατάλογο προϊόντων της SPORTS GEAR CYPRUS (ισχύει έως 31/12/2020).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ayianapasoccerfestival.com, στον επίσημο λογαριασμό της SPORTS GEAR CYPRUS https://www.facebook.com/SPORTSGEARCYPRUS και στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.