Σεξουαλική παρενόχληση στις τουαλέτες σχολείου κατήγγειλε καθηγήτρια στη Λευκωσία

Τί αναφέρει η καταγγελία

96E52D19 4903 4A57 A78A 8061959D6349 καθηγητρια, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΣΧΟΛΕΙΟ

Σύνφωνα με ρεπορτάζ του Οmega, την ώρα που το ειδικό κλιμάκιο των ανακριτών ξεψαχνίζει μια προς μία τις υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων που βρίσκονται ενώπιον τους ακόμη ένα περιστατικό έρχεται στο φως, καθώς μέλος της εφορίας σχολείου της μέσης εκπαίδευσης στη Λευκωσία, φέρεται να παρενόχλησε καθηγήτρια. Το όλο περιστατικό μάλιστα να έλαβε χώρα στις τουαλέτες του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το OMEGA, η  εκπαιδευτικός λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν αναγκάστηκε να μείνει μακριά από την εργασία της, την ώρα που ο φερόμενος ως θύτης  μέχρι χθες πήγαινε κανονικά στο σχολείο.

Παράλληλα αλγεινή εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι η καταγγελία της εκπαιδευτικού έγινε πριν από περίπου δέκα μέρες και ακόμη δεν έχει κληθεί από την Αστυνομία για κατάθεση , κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω εκπαιδευτικός και στο παρελθόν μέσω επιστολής κατήγγειλε περιστατικό λεκτικής βίας εναντίον της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΟΕΛΜΕΚ ενημέρωσε το αρμόδιο Υπουργείο χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να γίνει οποιαδήποτε ενέργεια.

Πηγή: Omega