Στα όριά του ο Ηλίας Γκιώνης – Ξεσπά σε κλάματα μέσα από νέο βίντεο

Με ένα έντονα φορτισμένο βίντεο εμφανίστηκε και πάλι χθες βράδυ ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης

123456778990 7 Βίντεο, Γκιώνης, ΞΕΣΠΑΣΜΑ

Με ένα έντονα φορτισμένο βίντεο εμφανίστηκε και πάλι χθες βράδυ ο γνωστός από τις πρόσφατες καταγγελίες σε σχέση με κυκλώματα μαστροπίας, ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης. 

Ο Ηλίας Γκιώνης που έφερε στο φως την υπόθεση του φερόμενου βιασμού 24χρονης στη Θεσ/κη κατά τη διάρκεια ενός πριβέ πάρτυ σε ξενοδοχείο της πόλης παραμονή Πρωτοχρονιάς, ξεσπά λέγοντας πως η προσπάθειά του συνεχίζεται μεν αλλά με εμπόδια πανταχόθεν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «παλεύουμε απέναντι σε ένα τέρας».

Κάνει αναφορά στις πολυσέλιδες αναφορές με στοιχεία που έχει αποστείλει τόσο στην Ελληνική όσο και στην Κυπριακή Αστυνομία, από την εξέταση των οποίων δεν κρύβει την ανησυχία του μήπως τελικά υπάρξει συγκάλυψη.

Σημειώνει μάλιστα ξεσπώντας σε κλάματα, πως έχει εγκαταλείψει το σπίτι του για λόγους ασφαλείας και βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία, μακριά από τους δικούς του που δεν επιθυμεί να τους θέσει σε κίνδυνο.

Το βίντεο του κ. Γκιώνη έχει ήδη χιλιάδες views αλλά και πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο στον αγώνα που δίνει για να οδηγηθούν, όπως λέει, υπαίτιοι για τέτοια εγκλήματα ενώπιον την δικαιοσύνης.

Το βίντεο του Ηλία Γκιώνη: