Στο Νοσοκομείο ο 62χρονος που προσπάθησε να αρπάξει ανήλικη στην Πάφο – Τον ξυλοφόρτωσε ο πατέρας της

Αρπαγή παιδιού Απόπειρα αρπαγής 14χρονης, Νέα Αμμοχώστου, Πάφος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου η δικαστική διαδικασία προσωποκράτησης του αλλοδαπού που φέρεται να επιχείρησε να αρπάξει 14χρονο κορίτσι – Τον ξυλοφόρτωσε ο πατέρας της ανήλικης – Δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές – Την άρπαξε από το χέρι – Κατάφερε να ξεφύγει η 14χρονη

Διαστάσεις φαίνεται να προσλαμβάνει η υπόθεση απόπειρας αρπαγής και αποπλάνησης 14χρονης Ελληνοκύπριας στην Πάφο με φερόμενο δράστη 62χρονο αλλοδαπό.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, μετά το περιστατικό και αφού κατάφερε να ξεφύγει, η 14χρονη μετέβη στο σπίτι της και ανέφερε όλα όσα έζησε στον πατέρα της, με τον 62χρονο ωστόσο να μην το βάζει κάτω και να την ακολουθεί με το όχημα του μέχρι και την οικία της. Η 14χρονη αφού ενημέρωσε τον πατέρα της, μπήκαν στο αυτοκίνητο και άρχισαν να ακολουθούν τον ύποπτο.

Ο φερόμενος απαγωγέας μετέβη σε γειτονικό χωρίο και στο σπίτι φιλικού του προσώπου. Ο πατέρας της ανήλικης τον ακολουθήσε και αφού έφτασαν στην εν λόγω οικία ζήτησε από την κόρη του να του υποδείξει το πρόσωπο που προσπάθησε να την αρπάξει. Η ανήλικη αναγνώρισε τον επίδοξο δράστη και τότε ο πατέρας εξαγριωμένος άρχισε να ξυλοφορτώνει τον 62χρονο.

Οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χεριά. Λόγω των χτυπημάτων που έφερε, ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ συνελήφθη λίγο αργότερα από τις Αρχές. Να σημειωθεί πως ο ύποπτος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές ενώ θα κατηγορηθεί και για το αδίκημα της κοινής επίθεσης εναντίον του πατέρα της ανήλικης ενώ δεν αποκλείεται να συλληφθεί και ο τελευταίος για το ίδιο αδίκημα.

Υπενθυμίζεται πως το συμβάν σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν ο 62χρονος οδηγώντας το όχημα του, συνάντησε της 14χρονη Ελληνοκύπρια σε δρόμο στην επαρχία Πάφου και της πρότεινε να μεταβούν με το αυτοκίνητο του στην Αγία Νάπα. Η 14χρονη αρνήθηκε και με τον δράστη να κατεβαίνει από το όχημα και αρπάζει από το χέρι την μικρή. Η ανήλικη αντιστάθηκε και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι της με τον δράστη να συνεχίζει να την ακολουθεί.

Πηγή: Cyprus Times