Στρατιωτικά φυσίγγια εντοπίστηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου –Χειροπέδες σε δύο

Βρήκαν στρατιωτικά φυσίγγια σε δωμάτιο ξενοδοχείου

8C026800 B589 4D0D B78F 88BA2FE9AE4B

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, ενώ καταζητείται και τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 18.9.22 και η ώρα 01:00 ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ειδοποίησε την Αστυνομία ότι σε δωμάτιο ξενοδοχείου του οποίου ο ένοικος είχε αναχωρήσει, λίγη ώρα προηγουμένως, είχαν εντοπιστεί εννέα πλήρη στρατιωτικά φυσίγγια.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και παρέλαβαν τα φυσίγγια για σκοπούς επιστημονικών εξετάσεων. Όπως διαπιστώθηκε στο εν λόγω δωμάτιο φέρεται να διέμεναν ή να πέρασαν απ’αυτό κατά το τελευταίο 24ωρο τρία πρόσωπα ηλικίας  22, 22 και 27 ετών. Εναντίον των δύο προσώπων 22 και 27 ετών, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας κατά την αναχώρηση τους γύρω στις 20:00 την Κυριακή.

Κατά την ανάκρισή τους φέρονται να έδωσαν μαρτυρία και για τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 22 ετών, Εναντίον του 22χρονου αναμένεται να εκδοθεί σήμερα Δευτέρα ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ