Στρατιώτης των Β.Βάσεων έσυρε συνάδελφο του στην τουαλέτα και τον παρενόχλησε

Ο 26χρονος παύθηκε όταν παραδέχθηκε ενοχή σε τρεις κατηγορίες

5B40FB43 5C4E 4474 AC0B 2538F361A979 ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Στρατιώτης των Βρετανικών Βάσεων παύθηκε από το σώμα λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης 19χρονου συναδέλφου του, αναφέρει η DailyMai.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο 26χρονος δεκανέας, Aaron Woolston, έσυρε έναν 19χρονο στρατιώτη σε τουαλέτα και του είπε «ας το κάνουμε», ενώ όταν ο 19χρονος δεν δέχθηκε τις ανήθικες προτάσεις του τον αποκάλεσε «βαρετό».

Προηγουμένως, ο 26χρονος είχε αναφέρει στον συνάδελφό του ότι «γνώριζε ότι ήταν γκέι», ενώ στη συνέχεια του επιτέθηκε παρά το γεγονός ότι του είπε ότι δεν ήταν ομοφυλόφιλος και δεν ενδιαφερόταν.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο στρατοδικείο και ο 26χρονος παύθηκε όταν παραδέχθηκε ενοχή σε τρεις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με τη DailyMail οι δύο άνδρες υπηρετούσαν στην Κύπρο και γνώριζαν ο ένας τον άλλον περίπου επτά μήνες πριν γίνουν οι επιθέσεις σε βάρος του 19χρονου.

Στο δικαστήριο έγινε αναφορά σε επεισόδιο σεξουαλικής παρενόχλησης, το οποίο δεν είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία, εντούτοις ήταν σημαντικό για την εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς σε αυτό ο 19χρονος είχε καταστήσει σαφές στον 26χρονο ότι δεν ενδιαφερόταν.

Μετά τις επιθέσεις, ο 19χρονος προέβη σε καταγγελία στους ανώτερους του. Λίγες ημέρες μετά ο 26χρονος απολογήθηκε στον συνάδελφό του, ενώ είπε στη στρατιωτική αστυνομία ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα γιατί ήταν μεθυσμένος.

Πηγή: Sigmalive