Συμπλοκή μεταξύ γειτόνων για ένα πάρκινγκ – Καταζητείται 42χρονος

Του επιτέθηκε και τον χτύπησε για ένα παρκινγκ – Ψάχνουν 42χρονο

55CFD36B 2081 4523 97A2 5C134737CA6B

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απειλής, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ενώ για την υπόθεση αναζητεί ένα πρόσωπο ηλικίας 42 ετών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ανήμερα των Χριστουγέννων λίγο μετά τα μεσάνυκτα καταγγέλθηκε από 24χρονο που διαμένει στην Πάφο, ότι κατόπιν παρεξήγησης που είχε για τον χώρο στάθμευσης έξω από την κατοικία του, γειτονικό του πρόσωπο, ηλικίας 42 ετών, του επιτέθηκε και τον κτύπησε, προκαλώντας του κάταγμα ρηνός.

Επίσης φέρεται να απείλησε τον παραπονούμενο ότι θα του κάνει περισσότερο κακό. Εναντίον του φερόμενου ως δράστη εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Επίσης σε άλλη περίπτωση η Αστυνομία διερευνά υπόθεση μέθης ανησυχίας κακόβουλης ζημιάς με τη σύλληψη 48χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου στις 25.12.22 και ώρα 19:30 στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στην Πάφο μέλη της ΑΔΕ Πάφου συνέλαβαν 48χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και προκαλούσε ανησυχία. Επίσης φέρεται να προκάλεσε ζημιά σε σταθμευμένο όχημα το ύψος της οποίας δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Ο 48χρονος από παραιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου φέρεται να παραμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ο 48χρονος τελεί υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ