Ταινία €70 εκατ. με πρωταγωνιστή τον Σβαρτσενέγκερ στην Κύπρο!

cache 876x3000 Analog medium 223928 280180 2102019

Μετά την ταινία Jiu Jitsu που συμμετέχει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Nicolas Cage, και την ταινία “S.O.S. – Survive or Sacrifice”, με πρωταγωνιστή ηθοποιό του Χόλυγουντ, William “Billy” Baldwin η Κύπρος ετοιμάζεται να υποδεχθεί σύντομα ένα νέο πασίγνωστο ηθοποιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας του Νίκολας Κέιτζ

Ο λόγος για τον 72χρόνο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του InBusinessNews έχει κλειδώσει τη θέση του πρωταγωνιστή στη νέα ταινία “Man of War” η οποία ανήκει στον ίδιο παραγωγό με αυτό του Jiu Jitsu η οποία θα έχει μπάτζετ €70 εκατ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα της νέας ταινίας θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2020 και θα διαρκέσουν συνολικά 5 μήνες. Για την ώρα να σημειωθεί δεν έχουν κλειδώσει οι χώροι όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας.
Οι προσπάθειες πάντως του Invest Cyprus δεν σταματούν εδώ καθώς έχει κλειδώσει συμφωνίες και για άλλες παραγωγές που θα γίνουν στην Κύπρο οι οποίες δεν προορίζονται μόνο για τον κινηματογράφο αλλά και για τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα σειρών και ταινιών, Netflix.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 9 Νοεμβρίου του 2019 αντιπροσωπεία του Invest Cyprus θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να παρευρεθεί στο Santa Monica Film Market το οποίο διεξάγεται από τις 6 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, με στόχο να κλείσει συμφωνίες με παραγωγούς και για άλλες κινηματογραφικές ταινίες στο νησί μας.

Who is who
Ο Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1947). Είναι αυστριακής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και παραγωγός ταινιών. Υπήρξε για 8 χρόνια κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Πριν γίνει πολιτικός, είχε διαγράψει καριέρα ως επαγγελματίας αθλητής σωματοδόμησης και ηθοποιός. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, μεταξύ των οποίων οι Κόναν ο Βάρβαρος (1982), Ο Εξολοθρευτής (1984), Ο Κυνηγός (1987) και Ολική επαναφορά (1990). Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει ύψος 1.88 και το βάρος του όταν έκανε επαγγελματικό bodybuilding έφτανε τα 113 κιλά. Από τις ταινίες του Terminator έχει καθιερώσει τις ατάκες “I ‘ll be back” και “Hasta la vista, baby”, τις οποίες έχει χρησιμοποιήσει και σε άλλες ταινίες του. Με την εκλογή του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, απέκτησε τα παρατσούκλια “Conan The Republican” και “The Governator”