Θάνατος βρέφους στη Λεμεσό: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 37χρονος πατέρας

Ο πατέρας παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι άρπαξε το παιδί και τότε του προκάλεσε χτυπήματα, ενώ από εκείνη την ώρα το παιδί έχασε τις αισθήσεις του

108f42dc88fc0678093d1589d52588c9 39

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου το οποίο συνεδριάζει στη Λεμεσό, οδηγείται ο 37χρονος πατέρας για την ανθρωποκτονία του βρέφους που απεβίωσε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στις 5 Μαρτίου, λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης.

Ο πατέρας παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι όταν επέστρεψε από τη δουλειά, ήταν κουρασμένος και το βρέφος έκλαιγε ασταμάτητα.

Όπως ανέφερε, άρπαξε το παιδί και τότε του προκάλεσε χτυπήματα, ενώ από εκείνη την ώρα το παιδί έχασε τις αισθήσεις του. Υπενθυμίζεται ότι ανατροπή στην υπόθεση έφερε η νενομισμένη νεκροτομή, που διενεργήθηκε επί της σορού του βρέφους από την επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Το βρέφος είχε μεταφερθεί από τους γονείς του στο νοσοκομείο της Λεμεσού, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε.

Η 22χρονη μητέρα, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη.