Θλίψη στη Δρομολοξιά: Απεβίωσε ο Ιεροδιάκονος Ιωάννης σε ηλικία 30 ετών

Απεβίωσε ο Ιεροδιάκονος Ιωάννης σε ηλικία 30 ετών

EB6215E8 A22D 4848 B1C4 45F8BD668CE7 Δρομολαξιά, Ιεροδιάκονος Ιωάννης

Απεβίωσε χθες σε ηλικία 30 ετών ο Ιεροδιάκονος, Ιωάννης Χατζήμιχαηλ, σκορπίζοντας  θλίψη στον Δήμο Δρομολαξιάς Μενεού.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί απο τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολαξιά, το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος  Δρομολαξιάς Μενεού, αναφέρει: «Ο Δήμαρχος κ. Κύπρος Ανδρονίκου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Δήμου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του ιεροδιάκονου Ιωάννη. Αιωνία σου η μνήμη πολυαγαπημένε ιεροδιάκονε Ιωάννη, καλό παράδεισο, εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων Αμήν».

Ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Δρομολαξιάς σε ανάρτηση του αναφέρει πως «Η αποψινή Αγρυπνία αναβάλλεται στον Όσιο Λουκά τον Ιατρό λόγω της εκδιμίας του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου.

Σάββατο 12/6/2021 ώρα 6:30 – 9:00 πμ ο Όρθρος και η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου με το σκήνωμα του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  γύρω στις 10:00 πμ θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου , όπου θα προστεί της εξοδίου  ακολουθίας ο πανιερώτατος μας Μητροπολίτης κκ Νεκτάριος.

Αιωνία σου η μνήμη πολυαγαπημένε αδελφέ , ιεροδιάκονε Ιωάννη , καλό παράδεισο , εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων Αμήν!!»