Θρήνος για την άτυχη 13χρονη στη Λεμεσό…. Δεν ξύπνησε για το σχολείο της

Εικόνα Αρχείου

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις λεπτομέρειες πίσω από την τραγική κατάληξη 14χρονου στην Λευκωσία, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε φάρμα μετά από απονενοημένη πράξη, άλλη μια τραγωδία έρχεται να παγώσει την κοινή γνώμη.

Πρόκειται για τον θάνατο δεκατριάχρονης στη Λεμεσό, η οποία έσβησε στον ύπνο της. Κοιμήθηκε και θα ξυπνούσε για να μεταβεί στο σχολείο της… Ωστόσο, η δεκατριάχρονη δεν ξύπνησε ποτέ και έφυγε τόσο νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα ανείπωτη τραγωδία… Δεκατριάχρονη έσβησε στον ύπνο της

Την άτυχη δεκατριάχρονη εντόπισε στο κρεβατάκι της συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο προσπαθούσε να την ξυπνήσει, χωρίς όμως να ανταποκρινόταν.

Αμέσως, ο πατέρας της δεκατριάχρονης (σ.σ αστυνομικός), άρπαξε το παιδί για να το μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, μέχρι που συνάντησε στα μισά της διαδρομής το ασθενοφόρο, όπου και παρέδωσε την δεκατριάχρονη στο πλήρωμα.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών να κρατήσουν στη ζωή την δεκατριάχρονη, απεβίωσε, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την οικογένεια της.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της δεκατριάχρονης αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Πηγή: Reporter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατεχόμενα: Η Τουρκία εδραιώνει τον θρησκευτικό φανατισμό