Τον έκαναν «τσακωτό» να κλέβει καταλύτη – Το έβαλε στα πόδια

Χειροπέδες σε 41χρονο για απόπειρα αφαίρεσης καταλύτη από αυτοκίνητο

82D980F5 C083 438B BBE4 F1C8F18BD9A2

Στη σύλληψη 41χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι άγνωστο πρόσωπο, προσπαθούσε να κλέψει καταλύτη από αυτοκίνητο, σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την πληροφορία, ο άγνωστος είχε μεταβεί στην εν λόγω περιοχή, μαζί με δεύτερο πρόσωπο, το οποίο τον ανέμενε εντός συγκεκριμένου αυτοκινήτου σε κοντινή απόσταση.

Άμεσα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται ανασηκωμένο, πάνω σε ανυψωτικό κρίκο. Ο φερόμενος δράστης, μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή και εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, κατάφερε να διαφύγει.

Σε κοντινή απόσταση από το πιο πάνω όχημα, εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο, με το οποίο ο ύποπτος φέρεται να μετέβη στη σκηνή. Εντός του οχήματος, στη θέση του οδηγού, βρισκόταν 41χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα εργαλεία και δύο μπαταρίες φορητών ηλεκτρικών εργαλείων.

Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι από έλεγχο, που διενεργήθηκε στο πρώτο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο καταλύτης του είχε αποκοπεί από τη μια πλευρά, χωρίς να γίνει κατορθωτή η αφαίρεσή του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.