Τραγωδία: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων – Υπόθεση φόνου διερευνά η Αστυνομία

nekroilakatamia

Υπόθεση φόνου, με θύματα τη Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων, και τον Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων, διερευνά η Αστυνομία στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η 44χρονη και ο 56χρονος, εντοπίστηκαν αναίσθητοι, με τραύματα στο σώμα, στο διαμέρισμα του 56χρονου, στην Λακατάμια, γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ, από οικείο πρόσωπο του 56χρονου.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και ιατροδικαστές, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον θάνατο της 44χρονης και του 56χρονου.

Τα τραύματα που έφεραν στο σώμα, πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι η σκηνή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, προσθέτοντας ότι παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σημείωσε ότι η νενομισμένη νεκροτομή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη και πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου .

Απαντώντας σε ερώτηση αν εξετάζεται και το ενδεχόμενο δολοφονίας και αυτοχειρίας, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «σίγουρα είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο το οποίο διερευνούμε, ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου» .

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.