Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ο 35χρονος ποδηλάτης Αντώνης Αντωνίου

imagew 1

Ο 35χρονος ποδηλάτης Αντώνης Αντωνίου από τη Λευκωσία έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 05.45 του Σαββάτου στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, (παρακαμπτήριος της Τσερίου), όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο Αντωνίου, ο οποίος προπορευόταν του οχήματος με το ποδήλατό του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου της Αστυνομίας, ο 35χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του. Η Αστυνομία σημειώνει ότι ο ποδηλάτης έφερε προστατευτικό κράνος.

Αναφέρει επίσης ότι στον 46χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, που συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802108 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις