Τροχαίο/Τσέρι: Βγήκε από την εντατική η 8χρονη – Ποια η κατάσταση του παιδιού

Τροχαίο/Τσέρι: Βγήκε από την εντατική η 8χρονη - Ποια η κατάσταση του παιδιού

04fd85340f6a1de2d2004ebcb424334c 8χρονη, Τροχαίο

Βελτιώνεται η υγεία της 8χρονης που διασωληνώθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο μετά από τροχαία σύγκρουση που συνέβη στη Λευκωσία στις 14 Ιουνίου.

Το 8χρονο παιδί βγήκε από την Εντατική Μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αβραάμ Ηλία, Διευθυντής της Παιδιατρικής μονάδας του Νοσοκομείου. Πλέον η 8χρονη νοσηλεύεται στο Παιδοχειρουργικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο συνέβη στην οδό Τεύκρου Ανθία, στο Τσέρι, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονη κάτοικος Λευκωσίας, έχοντας ως συνεπιβάτες στο πίσω κάθισμα τα δύο παιδιά της, ηλικίας 10 και 8 ετών, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, με συνοδηγό 51χρονο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι οδηγοί και οι επιβάτες των δύο οχημάτων.  Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 26χρονος και ο 51χρονος κρατήθηκαν για νοσηλεία. Ο 26χρονος υπέστη κατάγματα, ενώ ο 51χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η 8χρονη διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη για νοσηλεία στην εντατική παίδων. Η μητέρα και ο αδελφός της ανήλικης, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο.

Πηγή: Sigmalive