Τρόοδος: Το «ευχαριστώ» στους Αστυνομικούς που έσωσαν παιδιά από χαράδρα

Ευχαριστήρια επιστολή στάλθηκε προς τα μέλη της Αστυνομίας που διέσωσαν παιδιά τα οποία παγιδεύτηκαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων στο Τρόοδος

4b64df5f93d2ca119cafbb4efea7a01a 5 Αστυνομία, ΔΙΑΣΩΣΗ, επιστολή, Τρόοδος

Ευχαριστήρια επιστολή στάλθηκε προς τα μέλη της Αστυνομίας που διέσωσαν παιδιά τα οποία παγιδεύτηκαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων στο Τρόοδος.

Η επιστολή που έλαβε η Αστυνομία:

“Αγαπητοί κύριοι,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σταθμάρχη Τροόδους Η. Π. και τους Αστυνομικούς Α. Π. και Γ. Σ. για τη γρήγορη και επιτυχή διάσωση των παιδιών μας από χαράδρα χθες στο Τροοδος. Μετά από το τηλεφώνημα μου στο 112, η ανταπόκριση ήταν άμεση και ο Σταθμάρχης Τροόδους Η. Π. ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου ώσπου και ήρθε για τη διάσωση με το ειδικό όχημα χιονιού. Εκτίμησα επίσης το ενδιαφέρον του Σταθμ. Η.Π. που ξανά τηλεφώνησε το απόγευμα και το βράδυ για να διαβεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τα παιδιά.

Με πολλή εκτίμηση

Κ…..”

Τα δύο ανήλικα αγόρια, ενώ βρίσκονταν και έπαιζαν σε σημείο κοντά στη χιονίστρα, λόγω του παγωμένου εδάφους, γλίστρησαν και κατέληξαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, όπου μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους και Πλατρών, με τη χρήση του ερπυστριοφόρου οχήματος διάσωσης κατάφεραν και απεγκλώβισαν τα παιδιά, τα οποία μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, όπου και παραδόθηκαν στους κηδεμόνες τους.