Βαθμολογία UEFA: Μας βάζει δύσκολα το Ισραήλ

Δύο νίκες η Κύπρος... δύο και το Ισραήλ

b b uefa logo

Στο κυνήγι του Ισραήλ βρίσκεται η χώρα μας εδώ και μία εβδομάδα, όταν από την 21η θέση στη βαθμολογία της UEFA πέσαμε στην 22η. Όπως αναφέραμε ξανά, ο στόχος της 15ης θέσης στην παρούσα φάση είναι πάρα πολύ μακριά και ως εκ τούτου δεν έχουμε παρά να το πάρουμε βήμα βήμα.

Τη δεδομένη στιγμή η χώρα μας είναι στη σκιά του Ισραήλ, το οποίο κέρδισε έδαφος μετά τη νίκη της Μακάμπι Χάιφα κόντρα στον Απόλλωνα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Ισραηλινοί έκλεισαν την εβδομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ακολούθησαν οι νίκες των Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-0 τον Άρη) και Χάποελ Μπερ Σεβά (2-0 τη Λουγκάνο), για να κάνουν ουσιαστικά το απόλυτο… και να προσθέσουν άλλους 500 βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Το θετικό βέβαια για το νησί μας είναι πως δεν τους επιτρέψαμε να ξεφύγουν, καθώς ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ κέρδισαν Παρτιζάν και Κιζιλζάρ αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να πάρουμε 400 βαθμούς. Το τέλος αυτής της αγωνιστικής βρίσκει το Ισραήλ στην 21η θέση με 20,875 βαθμούς και την Κύπρο στην 22η θέση με 20,475 βαθμούς… κι ενώ ο δρόμος παραμένει μακρής για όλες τις χώρες.

24sports.com.cy