VIDEO: Ραγδαίες εξελίξεις για το θάνατο της 26χρονης Κύπριας – Μίλησαν οι κάμερες

cache 846x3000 Analog medium 553880 311668 892019

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το θάνατο της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα, που εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Τρίτη στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Brisbane.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Αστυνομία αναζητεί άνδρα ο οποίος πιστεύεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της νεαρής Ελληνοκύπριας, η οποία βρέθηκε γυμνή σε πάρκο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρή 26χρονη Κύπρια στην Αυστραλία (εικόνες)

Πρόκειται για τον Bradley Edwards, 34 ετών, που περιγράφεται ως ύψους 190, λεπτός, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, ο 34χρονος μπορεί να συχνάζει στις συγκεκριμένες περιοχές.

Η Αστυνομία κάνει παράλληλα έκκληση σε όποιονδήποτε γνωρίζει τον 34χρονο ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τόπο διαμονής του να μην τον προσεγγίσει και να καλέσει αμέσως τις Αρχές.

Ο 34χρονος φαίνεται σε διάφορα βίντεο να κινείται ύποπτα στην περιοχή κουβαλώντας μια τσάντα, η οποία πιθανόν να ανήκει στην άτυχη κοπέλα.

https://twitter.com/QldPolice/status/1170569027942436864

Εξάλλου σε δηλώσεις του, ανώτερος λοχίας της Αυστραλιανής Αστυνομίας ανέφερε ότι οι οι Αρχές διερευνούν το κατά πόσον η άτυχη 26χρονη Χατζίλιρα και ο 34χρονος γνωρίζονταν. «Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο σε σχέση με την αιτία του θανάτου της», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι δίπλα από το άψυχο σώμα της 26χρονης εντοπίστηκαν σκίτσα της νεαρής ζωγράφου, με την Αστυνομία να διερευνά κατά πόσο μετέβη στο συγκριμένο σημείο για να ζωγραφίσει ή μεταφέρθηκε εκεί από ή τους δράστες, εάν πρόκειται τελικά για δολοφονία.

Πάντως, όπως γράφουν τα ΜΜΕ, ερωτήματα εγείρει στους ανακριτές πως η σορός της 26χρονης βρέθηκε στην άλλη πλευρά της πόλης που διαμένει, ενώ όπως αναφέρουν, η νεαρή χρησιμοποιούσε για τις διακινήσεις της το τρένο. Σημειώνεται, ότι η σορός της εντοπίστηκε κοντά στις γραμμές του τρένου, μέσα σε θάμνους.

Οι ανακριτές ψάχνουν τις τελευταίες κινήσεις της 26χρονης σε μια προσπάθεια να ξετυλίξουν κουβάρι της υπόθεσης, ενώ γνωρίζουν που βρισκόταν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (σ.σ βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Τετάρτης από εργάτες).

Πηγή: Reporter