ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας σε Γυμνάσιο -Κλοτσιές στο πρόσωπο

Την χτυπούσε με μανία στο πρόσωπο και άλλοι πανηγύριζαν

CB6FB2E9 FEDE 4CAE 948D 089C27E58A43

Ένα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου δείχνει ξυλοδαρμό μαθήτριας σε Γυμνάσιο της επαρχίας Πάφου

Σύμφωνα με το PafosPress δυο μαθήτριες πιάστηκαν σήμερα στα χέρια με την μια να ρίχνει κάτω την άλλη και να την κτυπά με βία στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας τόσο τα χέρια όσο και τα πόδια της.

Η μαθήτρια που έπεσε στο έδαφος προσπαθεί μάταια να αποκρούσει τις γροθιές ενώ δέχεται και κλωτσιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Λύπη προκαλεί και το γεγονός ότι το όλο συμβάν διαδραματίζεται στην παρουσία τουλάχιστον είκοσι μαθητών μέσα στην αυλή του σχολείου οι οποίοι αντί να αποτρέψουν τον καβγά κάνουν πλάκα και γιουχαΐζουν.

Η Αστυνομία είναι ενήμερη για το περιστατικό χωρίς ωστόσο να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία. Αύριο αναμένεται επίσκεψη της Αστυνομίας στο σχολείο.
Σύμφωνα με το PafosPress έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Παιδείας ενώ υπήρξε και ενημέρωση των γονέων των εμπλεκόμενων μαθητριών οι οποίοι θέλησαν η αντιπαράθεση και ο καβγάς να «λήξει» δίχως περαιτέρω προεκτάσεις.