ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος μετά από καταγγελία μητέρας για βάναυση βάπτιση του παιδιού της – Απολογήθηκε ο ιερέας

o05nruhbgc4 Coronavirus

Σε δημόσια καταγγελία σε βάρος ιερέα στην Παλώδια προέβη μητέρα που βάπτισε χθες το πρωί παιδί της, η οποία υποστηρίζει ότι ο πάτερ χτύπησε το μωρό της με τους καλεσμένους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Πάτερ Παναγιώτης Μπαρούτης, επισήμανε πως ήταν απότομες οι κινήσεις του κατά τη διάρκεια της τριπλής βύθισης, παρόλα αυτά τόνισε ότι το βρέφος πήγε να γλιστρήσει και έβαλε το χέρι του για να μην χτυπήσει το κεφάλι του ή σε κάποιο ζωτικό σημείο.

Παράλληλα, ο Πάτερ επισήμανε πως δεν υπήρχε η πρόθεση από μέρους του να χτυπήσει ή να τραυματίσει το εν λόγω βρέφος και προσπάθησε να γίνει η διαδικασία όσο πιο γρήγορα αλλά και προστατευτικά όταν διαπίστωσε ότι το παιδί αντιδρούσε.

Ο Πάτερ σημείωσε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους γονείς μετά από την καταγγελία της μητέρας αλλά δεν τα κατάφερε.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος αποδίδει τις καταγγελίες στα προηγούμενα συμβάντα που είχαν προηγηθεί και επισήμανε πως εξαιτίας των έκτακτων μέτρων του κορωνοϊού άφησε έξω από την τελετή αρκετά άτομα, κάτι που ίσως δυσαρέστησε τους γονείς.

Ο Πάτερ υπογράμμισε ότι η κακή διάθεση δημιουργήθηκε καθώς ο ίδιος ήταν άτεγκτος, ωστόσο είπε ότι θα μπορούσε να συμπεριφερθεί διαφορετικά.

«Αν συνέβη κάτι και λύπησε τους γονείς να απολογηθώ», υπογράμμισε καταληκτικά.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Ant1