Βόμβα σε πρακτορείο στην Πάφο: Δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία ο ιδιοκτήτης

Η έκρηξη οφείλονταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας που περιείχε εκρηκτική ύλη ισχυρής ισχύος

161c2c3c711786 25 ΒΟΜΒΑ, ΕΚΡΗΞΗ

Εντατικές έρευνες διεξάγει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την υπόθεση έκρηξης βόμβας που σημειώθηκε γύρω στις 9.40 το βράδυ της Τρίτης σε πρακτορείο ιπποδρομιακών στοιχημάτων στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου Η έκρηξη, πρόσθεσε, οφείλονταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας που περιείχε εκρηκτική ύλη ισχυρής ισχύος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως η έκρηξη σημειώθηκε στην πίσω είσοδο πρακτορείου ιπποδρομιακών στοιχημάτων, στην Κάτω Πάφο και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων ζημιών στο εν λόγω υποστατικό, καθώς και σε αυτοκίνητα ενοίκων που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Η σκηνή από χτες αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση, ενώ σήμερα το πρωί διενεργήθηκαν εκτεταμένες εξετάσεις, σημείωσε, ενώ είπε πως οι εξετάσεις συνεχίζονται στην περιοχή. Ο κ. Νικολάου εκτίμησε πως τέτοιες οι υποθέσεις είναι λίγο δύσκολο να εξιχνιαστούν «καθότι λόγω της φύσεώς τους δεν αφήνουν επιστημονική μαρτυρία».

Δυστυχώς, παρατήρησε και σε αυτή την περίπτωση δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει η συνεργασία του παραπονούμενου, ώστε να δώσει στην Αστυνομία κάποιες κατευθυντήριες γραμμές. Οπότε, συμπλήρωσε “αναζητούμε κάποια ανεξάρτητη μαρτυρία με σκοπό τη σύλληψη του δράστη και την παρουσίαση της υπόθεσης ενώπιον Δικαστηρίου”.

Πηγή: ΚΥΠΕ