Ξεσπά η μάνα της Μαρίας: «Είναι ζωντανή.. κλείνουν στόματα μαρτύρων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία εξαφανίστηκε στις 12 Απριλίου του 2012 στη Λεμεσό, στην περιοχή του Lady’s Mile

57B9AA28 661E 48F9 A34F 50EC94CCA7D2

Ξέσπασε για ακόμη μια φορά η μάνα της Μαρίας Κακογιάννη. Την ώρα που η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της μάνας του Θανάση Νικολάου και ζητά άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του στρατιώτη, άλλη μια μαρτυρική μάνα ζητά απ’ την Πολιτεία να ανοίξει η υπόθεση.

Η Μαρία εξαφανίστηκε στις 12 Απριλίου του 2012 στη Λεμεσό, στην περιοχή του Lady’s Mile.

Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και έκανε φλαούνες με τη μητέρα της στο σπίτι της στον Άγιο Ιωάννη (Λεμεσός) και έφυγε χωρίς να πει πού πάει. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στην περιοχή του Lady’s Mile κλειδωμένο με ένα σημείωμα το οποίο σύμφωνα με γνωμάτευση ιδιώτη γραφολόγου ήταν προϊόν εξαναγκασμού.

Η υπόθεση έλαβε ουσιαστική δυναμική όταν 9 μήνες μετά την εξαφάνιση της η μητέρα της, πήγε στην Αγγελική Νικολούλη για να ζητήσει βοήθεια για το παιδί της.

Η Μαρία ήταν επιχειρηματίας από τη Λεμεσό, αθλήτρια στα νιάτα της και μητέρα ενός αγοριού.

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η κυρία Ευαγγελία η οποία ξεσπώντας είπε ότι ο γιος της Μαρίας, φέτος πήγε Γυμνάσιο και η μητέρα του δεν ήταν πάλι δίπλα του. Τόνισε ότι η Πολιτεία οφείλει να ανοίξει ξανά τον φάκελο της υπόθεσης και το χρωστά σ’ αυτό το παιδί που θέλει να μάθει πού βρίσκεται η μάνα του.

«Όλα τα παιδιά είχαν δίπλα τους τη μάνα τους… ο μικρός μου Ραφαήλ ακόμη μια φορά σε μια σημαντική μέρα της ζωής του δεν είχε τη μάνα του.. δεν έχει δικαίωμα να μάθει τι έγινε με τη μάνα του; Σας παρακαλώ θερμά να βγει η υπόθεση από τα συρτάρια και να ερευνηθεί διεξοδικά..».

Η κ.Ευαγγελία ισχυρίζεται ότι η κόρη της είναι ζωντανή και πως η ίδια ό,τι στοιχεία έβρισκε τα έδινε στην Αστυνομία. Η Αστυνομία της έλεγε ότι η κόρη της αυτοκτόνησε και ότι δεν είναι ζωντανή. «Το σενάριο της αυτοκτονίας δόθηκε απ’ αυτούς που την πήραν.. την είδαν πολλοί άνθρωποι… εγώ δεν μπορώ να την εντοπίσω, μόνο η Αστυνομία μπορεί».

Ερωτηθείσα αν πιστεύει πως έχει εμπλοκή ο πρώην σύζυγος της Μαρίας, είπε «αλίμονο.. εγκατέλειψε τη δουλειά του για να έχει άλλοθι τη μέρα της εξαφάνισης  ενώ είχε δουλειά δική του..». Σε άλλο σημείο είπε πως ο πρώην σύζυγος της κόρης της δεν επικοινώνησε ποτέ με τον γιο του.

«Άνθρωποι που είχαν πληροφορίες και ήθελαν να μου τις δώσουν απειλήθηκαν.. ποιοι εμπλέκονται και κλείνουν τα στόματα των μαρτύρων.. κάνω έκκληση σε όσους ξέρουν την αλήθεια να τηλεφωνήσουν έστω και ανώνυμα στην Αστυνομία. Μέχρι σήμερα η Αστυνομία εστίαζε την προσοχή της στην αυτοκτονία..», είπε μεταξύ άλλων η κ.Ευαγγελία.