Ξεσπάει ο Μαυρικίου για τον Κασσελάκη: «Τι είναι η πολιτική στην Ελλάδα; Πειραματόζωο;»

Έντονες αντιδράσεις στην Κύπρο για την απαράδεκτη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αποκάλεσε... «κρατίδιο» το ψευδοκράτος

1 Copy Copy 175

Για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων και ειδικότερα από όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει την ιστορία της Κύπρου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε σε δηλώσεις στη Super Κατερίνα, δείχνοντας τον φανερό εκνευρισμό του με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε την ανησυχία του σε περίπτωση που ο Κασσελάκης αναλάβει την Πρωθυπουργία από τη στιγμή που δεν έχει ιδέα για τίποτα.

«Έχουν ανάψει φωτιές εδώ στην Κύπρο. Εγώ είμαι δεξιός, νονός μου είναι ο Αναστασιάδης, δεν το έχω κρύψει. Για πρώτη φορά έτρεφα αισθήματα συμπάθειας για κάποιον της αριστεράς. Έβλεπα άνθρωπο με όρεξη, με άποψη, δυνατό, αλλά πραγματικά αυτή η αμάθεια που είδαμε όλοι μετά από αυτή τη δήλωση, με έχει προβληματίσει πάρα πολύ και όχι μόνο εμένα, όλη την Κύπρο και τη νέα γενιά που είναι παθιασμένη με αυτά τα θέματα.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ολίσθημα αυτό το πράγμα. Αν δείτε τη δήλωση, λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο δημοσιογράφος του λέει “για το ψευδοκράτος λέτε” κι εκεί δεν διορθώνει, να συνειδητοποιήσει τι είπε. Μετά από τόσες ώρες ήρθε η απάντηση και είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό. Αυτό είδα. Μετά ενημερώθηκε. Συνειδητά είπε κρατίδιο το ψευδοκράτος, που έχει χυθεί τόσο αίμα.

Εμένα με τρομάζει το σενάριο αν κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μπορεί αύριο μεθαύριο αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας. Που ξέρουμε εμείς τι κενά έχει στα άλλα θέματα; Τι είναι η πολιτική στην Ελλάδα; Πειραματόζωο είναι; Δεν μπορεί να πάει να μάθει και να διεκδικήσει σε 5 χρόνια; Πρέπει τώρα να το κάνει; Δεν είναι μόνο η γνώμη μου, είναι αυτά που ακούω από πολύ κόσμο εδώ. Δεν υπάρχει άλλη συζήτηση εδώ».

Πηγή: newsbomb.gr