Ξεσπαθώνει ο Τράγκολας, αποσύρει πυροβολώντας-«Δέχθηκα ανελέητο πόλεμο»

Μάρκος Τράγκολας Δημαρχία Αμμοχώστου, Μάρκος Τράγκολας

Την απόφαση του να μην κατέλθει τελικά ως υποψήφιος δήμαρχος Αμμοχώστου, ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας, εξαπολύωντας δριμύ κατηγορώ κατά των κομμάτων.

Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο κ. Τράγκολας αναφέρει ότι δέχθηκε μετά την πρόθεση που εξέφρασε να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ανελέητο πόλεμο τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «δεν επέτρεψα ποτέ και σε κανένα την αμαυρώσει ή τον πολιτικό χρωματισμό του ονόματος μου κατά την διάρκεια της 40χρονης πορείας μου στην Πυροσβεστική μέσω της οποίας με αυταπάρνηση υπηρέτησα την πατρίδα μου και τον πολίτη. Ως εκ των πιο πάνω ανακοινώνω ότι μετά τα όσα προηγήθηκαν ΑΠΟΣΥΡΩ το ενδιαφέρον μου να θέσω υποψηφιότητα , γιατί η προσωπική και οικογενειακή γαληνή, η αξιοπρέπεια και το ήθος μου ως υπέρτατα αγαθά, δεν το επιτρέπουν».

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής επισημαίνει ότι «από την επόμενη ημέρα διέρρευσε, καθόλου τυχαία, το όνομα μου στα ΜΜΕ , ως πρόταση κοινής αποδοχής υποψήφιου και δεν διερωτώμαι στο που αποσκοπούσε, αφού στην συνέχεια αρχίσαν ποίκιλες αντιδράσεις και ένας ανελέητος πόλεμος σχολίων και όχι μόνο, τόσο σε προσωπικό όσο και οικογενειακό επίπεδο σε μια προσπάθεια κάποιων κύκλων να αλλοιώσουν την προσωπικότητα μου, την εικόνα που έχω στην κοινωνία των πολίτων και ειδικότερα το ήθος και την αξιοπρέπεια μου».

Παράλληλα, απολογήθηκε  για την απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητα του, προς όλους όσους πίστεψαν στο πρόσωπο του ότι «θα μπορούσα πρώτιστα να ενώσει τις Βαρωσιώτικες δυνάμεις ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας για την επιστροφή της αγαπημένης μας πόλης».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι «ανεξάρτητα αυτής της εξέλιξης θέτω τον εαυτό μου, ως απλός στρατιώτης στην υπηρεσία της πόλης που με γέννησε, γιατί η ελπίδα για επιστροφή θα πρέπει να διατηρηθεί ασβέστη και ο αγώνας μέχρι τέλους.

Τράγκολας1 Δημαρχία Αμμοχώστου, Μάρκος Τράγκολας

Πηγή: REPORTER