Ξυλοτύμβου: Παρίστανε τον υπάλληλο της ΑΗΚ για να μπει σε σπίτι

Σε καταγγελία μιας ιδιαίτερης υπόθεσης προέβη γυναίκα από την Ξυλοτύμβου στο SigmaLive και αφορά νεαρό άντρα, ο οποίος φαίνεται να παρίστανε τον υπάλληλο της ΑΗΚ με στόχο να μπει στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η κάτοικος Ξυλοτύμβου νεαρός άντρας ηλικίας 30-35 χρόνων, ο οποίος φέρεται να φορούσε κόκκινο αμάνικο μπουφάν, κτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της και προφασίστηκε ότι είναι υπάλληλος της ΑΗΚ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ισχυρίστηκε ότι ήθελε να δει την εγκατάσταση του σπιτιού για λόγους αναβάθμισης.

Η γυναίκα δεν πείστηκε από τον ισχυρισμό του εν λόγω άντρα και του ζήτησε την ταυτότητα της ΑΗΚ, ενώ αυτός, σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε η φίλη αναγνώστης, αρνήθηκε να το πράξει και στο άκουσμα ότι θα καλέσει Αστυνομία, τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, φέρεται να επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που τον περίμενε σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

Να σημειωθεί ότι η δράση των επιτήδειων είναι εις γνώση του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού καθώς και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων που διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση

Πηγή: Sigmalive