Υπάλληλος των Bρετανικών Βάσεων κατηγορείται για διαφθορά

Έκκληση Βάσεων να δοθούν πληροφορίες για ύποπτο υπάλληλό τους

343C8458 00F6 43D5 85A4 D49FE23A4269

Η Αστυνομία των ΒΒ επιβεβαιώνει ότι μετά από μια συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ένας υπάλληλος των ΒΒ κατηγορήθηκε επισήμως για συνολικά 7 αδικήματα που σχετίζονται με διαφθορά σε δημόσιο γραφείο (αποδοχή χρημάτων και υπηρεσιών) που συνδέεται με τοπικές επιχειρήσεις εντός των Δυτικών Περιοχών των ΒΒ.

Δεδομένου ότι η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, δεν μπορούν να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, οι αξιωματικοί θα επισκέπτονται τοπικές επιχειρήσεις για να διεξαγάγουν έρευνες και απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να έρθει σε επαφή μέσω της τηλεφωνικής Γραμμής 1443 ή επισκεπτόμενος το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο δρόμο Μ1 στο Κολόσσι.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής των Δυτικών Περιοχών των ΒΒ, Dave Purvis, δήλωσε: «Ήθελα να διαβεβαιώσω όλα τα μέλη του κοινού ότι οι ισχυρισμοί αυτού του είδους αντιμετωπίζονται πολύ σοβαρά από την αστυνομία των ΒΒ, καθώς δεσμευόμαστε να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά και να ξεριζώσουμε τυχόν ‘’σάπια μήλα’’ απο τις ΒΒ”

Εκπρόσωπος των ΒΒ, δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε αυτούς τους ισχυρισμούς εξαιρετικά σοβαρά και παροτρύνουμε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Δεδομένου ότι αυτό υπόκειται τώρα σε αστυνομική έρευνα, δεν θα ήταν σκόπιμο να κάνουμε περαιτέρω σχόλια».