Υπόθεση Astrasol: «Εγώ θέλω τη γεναίκα μου πίσω – Δικαίωσαν τους φονιάδες»

Έξω φρενών είναι οι κάτοικοι Λατσιών μετά το τέλος της δίκης για την υπόθεση σταθμό αναφορικά με τη λειτουργία του εργοστασίου Astrasol

1889C6EF CAF8 4CCC BE0A ADB1F4E769D8

Έξω φρενών είναι οι κάτοικοι Λατσιών μετά το τέλος της δίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο για την υπόθεση σταθμό αναφορικά με τη λειτουργία του εργοστασίου Astrasol.

«Το Δικαστήριο μας δικαίωσε με αυτό το μηδαμινό ποσό έστω, όμως χθες το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε ευθύνες στου καρκινοπαθείς και δικαίωσε του φονιάδες», ανέφερε η κ. Μαρία η οποία εδώ και 10 χρόνια βασανίζεται με καρδιοπάθειες και πνευμονοπάθειες που σχετίζονται με το εργοστάσιο.

Σημείωσε επίσης ότι δεν πιστεύει κάπου αλλού στον κόσμο άλλο κράτος που βλέπει με αυτό το μάτι τους πολίτες του. Είμαστε Κύπριοι έχουμε κάθε δικαίωμα να ζούμε ελεύθερα στον τόπο μας πρέπει να αναπνέουμε καθαρό αέρα και οξυγόνο.

Από την πλευρά του  κ. Χρύσανθος ο οποίος έχασε την γυναίκα του από καρκίνο, ανέφερε πως αυτό που έγινε χθες στο Δικαστήριο ήταν απίστευτο.

«Δεν θα μιλήσω για δικαιοσύνη γιατί δε υπάρχει. Έχουμε το πιο αρρωστημένο σύστημα που υπάρχει, όχι μόνο για την δικαιοσύνη αλλά παντού»

Ο κ. Χρύσανθος κρατώντας μελέτη δύο επιστημόνων, τόνισε πως αποδεικνύει πως αυτό που έβαζαν στα φουγάρα του εργοστασίου ήταν καρκινογόνο.

«Σημασία δεν έχουν τα λεφτά εγώ θέλω την γυναίκα μου πίσω. Αυτοί οι κύριοι ήρθαν να ανατρέψουν τα πάντα. Αν νομίζουν ότι θα μας ξεφορτωθούν εύκολα κάνουν λάθος.

Δείτε το βίντεο: