Ήβη Αδάμου: Τρελή επιτυχία κάνει στην Ευρώπη το «La La Love»

a 276
a 6403
Πάνω από τέσσερις χιλιάδες downloads

Μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο της βασίλισσας της φετινής Eurovision, αλλά σίγουρα το τραγούδι της «La La Love» αγαπήθηκε όσο λίγα στην Ευρώπη… 

Ο λόγος για την Ήβη Αδάμου, η οποία είναι η πρώτη Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία κατάφερε αυτή τη βδομάδα να μπει κατευθείαν στο νούμερο 77 των βρετανικών singles charts. Το «La La Love» πούλησε συνολικά 4.002 downloads και σκαρφάλωσε στο Top 100 της Μεγάλης Βρετανίας.

Αρκετοί δε είναι αυτοί που θεωρούν το τραγούδι της Κύπρου στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το πιο επιτυχημένο μετά της Loreen και το «Euphoria».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το «La La Love» συνεχίζει ακόμη και μετά την Eurovision να σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη. Χαρακτηριστικά στη Σουηδία το τραγούδι της Ήβης Αδάμου βρίσκεται στο νούμερο 3, στην Ελλάδα στο νούμερο 6, στην 8η θέση στη Νορβηγία, ενώ στην Κύπρο στον αριθμό 12.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε Φιλανδία και Λιθουανία το «La La Love» συγκαταλέγεται ανάμεσα στα Top 40, ενώ σε Ισπανία, Ιρλανδία και Δανία ανάμεσα στα Top 100.

Με δεδομένο ότι όλα τα πιο πάνω είναι μόνο η αρχή, δεν θα ήταν παράξενο να βλέπαμε την Ήβη Αδάμου να κάνει διεθνή καριέρα κι εμάς ακόμη πιο περήφανους!

Πηγή: must