“Let’s Do It Cyprus” – Καθαρίσαμε την Αγία Θέκλα σε μια μέρα

DSC00531 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου
Περισσότερες από 40 σακούλες ανακυκλώσιμων και μη σκουπιδιών ήταν ο απολογισμός της ολοκλήρωσης της Παγκύπριας Εκστρατείας Καθαριότητας Let’s Do It Cyprus “Καθαρίζουμε την Αγία Θέκλα σε Μια Μέρα”.

DSC00531 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Ο Δήμος Σωτήρας ενίσχυσε την ετήσια παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας με την συμμετοχή των Οργανωμένων Συνόλων, το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας και τις Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας και με περισσότερους από 60 εθελοντές, καθάρισαν το παραλιακό μέτωπο της Σωτήρας, από το εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας μέχρι και το δυτικό άκρο της παραλίας Ποσειδώνας.

1 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές, παιδιά και μεγάλους, που αψήφησαν την Κυριακάτικη ξεκούραση για μια καθαρή Σωτήρα και μια καθαρή Αγία Θέκλα.

DSC00447 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Ο Δήμος Σωτήρας με ανακοίνωσή του συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας και τις Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας για την στενή και εποικοδομητική συνεργασία.

DSC00451 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Η Εκστρατεία “Let’s Do It Cyprus”

Σχεδόν 15 χιλιάδες εθελοντές σήκωσαν μανίκια και καθάρισαν το νησί μας σε μόλις μία μέρα!

Η τέταρτη παγκύπρια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού «Let’s Do It Cyprus!», «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα», πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου και με τη συμμετοχή πέραν των δεκατριών χιλιάδων εθελοντών.

DSC00461 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης “Άμα σκεφτείτε ότι ο κάθε ένας από μας χρεώνεται με 70 kg σκουπίδια το χρόνο και είμαστε η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη στην παραγωγή σκουπιδιών, κατακεφαλήν, νομίζω καθένας καταλαβαίνει τη σημασία της σημερινής εκδήλωσης

Σύμφωνα με την Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ιωάννα Παναγιώτου “ο στόχος μας είναι να καθαρίσουμε την Κύπρο σε μια μέρα και να την διατηρήσουμε καθαρή για πάντα”.

DSC00466 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Το “Let’s do it Cyprus!” είναι μέρος της καμπάνιας “Let’s do it World!” μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια.

Η επίσημη έναρξη της εκστρατείας έγινε μπροστά από το εκκλησάκι των Δεκατριών Οσιομαρτύρων και Ομολογητών, στο Γραμμικό πάρκο πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ για μια και πλέον εβδομάδα σε πόλεις και χωριά του νησιού θα είναι σε εξέλιξη η εκστρατεία με στόχο να καθαρίσουν την Κύπρο .

DSC00481 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews