Εντοπίστηκε σαλμονέλα σε σουβλάκι γαλοπούλας στα Lidl

a 41 Ειδήσεις
a 4160 Ειδήσεις

Σαλμονέλα εντοπίστηκε σε σουβλάκι γαλοπούλας της αλυσίδας υπεραγορών Lidl.

O Αναπληρωτής Διευθυντής των Υγειονομικών Υπηρεσιών Υγείας Χρίστος Χρίστου μιλώντας στο ΡΙΚ επιβεβαίωσε το περιστατικό προτρέποντας τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν να το επιστρέψουν στην αγορά ώστε να λάβουν αποζημίωση.

Λεπτομέρεις προϊόντος:

Glenfell Turkey & Bay Corn Skewers 500g αριθμό παρτίδας CH 26896 και ημερομηνία λήξης 23.03.2014 που παράγεται από την εταιρεία Heidemark Mästerkreis GmbH / Co.KG. Γερμανίας.

Η σχετική ανακοίνωση από τη Lidl:

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των αυτοελέγχων του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητος που εφαρμόζει η Lidl, εντοπίστηκε ποιοτικό πρόβλημα που αφορά το προϊόν Glenfell Turkey & Bay Corn Skewers συσκευασίας 500g με αριθμό παρτίδας CH 26896 και ημερομηνία λήξης 23.03.2014, το οποίο παράγεται από την εταιρεία Heidemark Mästerkreis GmbH / Co.KG. Γερμανίας, και μέρος του οποίου προμηθεύτηκε και η εταιρία μας Lidl Cyprus.

Η Lidl Cyprus ενημέρωσε άμεσα τις Αρμόδιες Αρχές, ότι το συγκεκριμένο προϊόν βάσει των αποτελεσμάτων των αυτοελέγχων που διενέργησε η εταιρία μας συνδέεται με την πιθανή παρουσία μικροβιακού φορτίου, για το οποίο όμως δεν συντρέχει απολύτως κανένας κίνδυνος ανησυχίας, εφ’ όσον τηρηθούν ορθώς οι αναγραφόμενες επί της συσκευασίας οδηγίες μαγειρέματος / ψησίματος του προϊόντος.

Αν παρόλα αυτά είναι επιθυμητή η επιστροφή του προϊόντος, παρακαλούμε για την εξυπηρέτησή σας σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας μας, ακόμα και χωρίς απόδειξη, ώστε να λάβετε το αντίτιμο της αγοράς του. Η Lidl Cyprus τηρώντας την δέσμευσή της έναντι των καταναλωτών της για την διασφάλιση της υγείας τους, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα και ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα αλλά πρωτίστως στην ασφάλεια των προϊόντων, που προσφέρει στο ευρύ καταναλωτικό της κοινό.