Μαγικά εγκαίνια για το Lombardi Beach Front Villas στον Πρωταρά

a2 12
a2 69Η πιο «φρέσκια» και πολυτελής παρουσία επαύλεων του φετινού καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα το συγκρότημα Lombardi Beach Front Villas στον Πρωταρά. Ένα έργο μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα της Oikos Group of Companies, που προσφέρει ένα εντυπωσιακό κράμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής, πολλαπλών ανέσεων και μαγευτικής θέας προς τη Μεσόγειο.

Τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το Lombardi Beach Front Villas είχαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση εγκαινίων που οργάνωσε η Oikos Group of Companies το βράδυ της Παρασκευής 31 Αυγούστου. Υπό το φως της τελευταίας αυγουστιάτικης πανσελήνου, τον σαγηνευτικό ήχο βιολιού και τη μαγεία των πυροτεχνημάτων πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους των πολυτελών κατοικιών και εισακούστηκαν ομιλίες από τους συντελεστές του έργου. Παράλληλα λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας του διάσημου φωτογράφου Αντρέα Παπαδόπουλου.

Για το τέλος οι διοργανωτές επιφύλαξαν ένα αξέχαστο πάρτι με την εμφάνιση του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος διασκέδασε στην αμμουδιά της παραλίας Lombardi τους παρευρισκόμενους.

a3 10

a1 18

a 98

a4 7

Πηγή: Τουριστικός Τύπος