Μαρία Μάρκου: Κέρδισε το στοίχημα της και γιορτάζει τα 40χρονα της με την οικογένεια της (Φώτο)

«Κατάφερα να ζήσω ακόμη ένα χρόνο ζωής, αυτό γιορτάζω πλέον μαζί με τα μωρά μου»

imagew 37 40χρονα, exclusive, Καρκίνος, Μαρία Μάρκου

Η Μαρία Μάρκου μετά από την περιπέτεια της υγείας, μπορεί τώρα πλέον να χαμογελάει ξανά και να ονειρεύεται βάζοντας νέους στόχους στην ζωή της. Η Μαρία σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια της και το προσωπικό της προφίλ έχει κατακλυστεί από ευχές.

Μετά από την περιπέτεια της υγείας της που την είχε κρατήσει μακριά από την οικογένεια και τους φίλους της,  λόγω της λευχαιμίας και την μετάβαση της για τρεις και πλέον μήνες στην Γερμανία, η Μαρία Μάρκου με δύναμη, θάρρος, υπομονή και πίστη γύρισε πίσω στην πατρίδα της. Η περιπέτεια της υγείας της είχε κινητοποιήσει τους φίλους της αλλά και πάρα πολλούς συμπολίτες της, οι οποίοι από τη πρώτη στιγμή θέλησαν να σταθούν στο πλάι της για να νικήσει τον δύσκολο αλλά όχι αήττητο εχθρό που την ταλαιπωρούσε.

46720525 10156838950554490 4808489228180652032 n 40χρονα, exclusive, Καρκίνος, Μαρία Μάρκου

Σήμερα, μετά την επιστροφή της στην γενέτειρα της, η ίδια στέλνει το δικό της μήνυμα, ημέρα των 40 χρόνων της ζωής της, αναφέροντας ότι κέρδισε το στοίχημα που είχε θέσει στο εαυτό της.

kopela 14 40χρονα, exclusive, Καρκίνος, Μαρία Μάρκου

«Όσο δυνατή και να ήμουν και είμαι υπήρξαν φορές που είπα “θα φτάσω να κάνω αλλά γενέθλια η τα περσινά ηταν τα τελευταία μου?”
Έδωσα μια σημαντική μάχη, αλλά η κάθε μου μέρα είναι και θα είναι ακόμη για πολύ καιρό μια μάχη, αλλά ο Θεός μου δίνει όση δύναμη χρειάζομαι καθε μέρα.
Τελικά τα κατάφερα και σήμερα γιορτάζω τα γενέθλια μου, 40 χρόνων και ονειρεύομαι και θέλω να γιορτάσω αλλά τόσα.
Η ευχές φέτος και τα γενέθλια μου εχουν πιο πολύ αξία, ίσως γιατί κατάλαβα πόσο εύκολα αλλαζουν όλα σε μια στιγμή, ακομη και οσα θεωρουμε δεδομένα, ενα απλό Χρόνια πολλά για μένα σημαίνει τα παντα γιατί για αυτά εδωσα αυτό τον αγώνα.
Σας ευχαριστώ όλους για τες υπέροχες ευχές σας που ηταν γεμάτες αγάπη και ανθρωπιά,σας ευχαριστώ για όλα γενικά, την οικονομική και ψυχολογική στήριξη.
Εύχομαι σε όλους υγεία 🙏❣️»

72f09a857547667d8c411e3f77de75ac 35 40χρονα, exclusive, Καρκίνος, Μαρία Μάρκου