Υποτροφίες για Master από το ΤΕΒΕΑ και το Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus

a 2 Ειδήσεις, Μικρές Αγγελίες, ΤΕΒΕΑ
Το Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus στα πλαίσια συνεργασίας με την ΤΕΒΕΑ ανακοινώνει την προκήρυξη υποτροφιών για τα μέλη και στελέχη της ΤΕΒΕΑ για σπουδές στο πρόγραμμα ΜΑ στη Διεθνή Διοίκηση για Τουρισμό, Φιλοξενία και Διοργάνωση Εκδηλώσεων (MA Internship in International Tourism, Hospitality and Event Management).

a 1053 Ειδήσεις, Μικρές Αγγελίες, ΤΕΒΕΑ

Συγκεκριμένα θα παραχωρηθούν:

• Μία πλήρης υποτροφία αξίας € 10 500

• Πέντε των 50%, αξίας € 5250 η κάθε μια

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια εισδοχής (προπτυχιακός τίτλος σπουδών η πολύχρονη επαγγελματική πείρα ή αντίστοιχα προσόντα).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν στο Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus τις αιτήσεις τους, το βιογραφικό τους και άλλα σχετικά έγγραφα πιστοποιήσεις μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2015.

Συνεντεύξεις για τους υποψηφίους προγραμματίζονται για τις 5-6 Οκτωβρίου.

Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν με απόλυτη διακριτικότητα από Επιτροπή που θα συσταθεί από το Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus και τη ΤΕΒΕΑ.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Uclan Cyprus παρακαλούμε όπως αποτείνεστε στο τηλέφωνο 24694005 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση admissions@uclancyprus.ac.cy.

MA Internship in International Tourism, Hospitality and Event Management

Το μεταπτυχιακό MA Internship in International Tourism, Hospitality and Event Management είναι ένα διεθνούς εμβέλειας πρόγραμμα με στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης της σταδιοδρομίας των επαγγελματιών στους τομείς της φιλοξενίας και του τουρισμού, καθώς και στην ανταπόκριση στις επαγγελματικές ανάγκες των φιλόδοξων νέων οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία της φιλοξενίας, του τουρισμού και εκδηλώσεων.

Εκτός από τις διαλέξεις με μορφή σεμιναρίων, τα μαθήματα θα εμπλέκουν ηγέτες της βιομηχανίας και επαγγελματίες μέσω διαδραστικών εργαστηρίων και φόρουμ, σεμιναρίων “live testimonials” και επισκέψεων σε πρότυπα ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες. Το στοιχείο της πρακτικής άσκησης (internship scheme) τοποθετεί τους φοιτητές σε πλεονεκτική θέση και σε συνδυασμό με σημαντικά “hands – on” μαθήματα και ενότητες, αναμένονται να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων, οι οποίες θα μπορούν να προσαρμοστούν ευέλικτα στους ατομικούς του στόχους σταδιοδρομίας και τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν διεθνείς πρακτικές και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο και σίγουρα θα επωφεληθούν από τις ευκαιρίες δικτύωσης στο πανεπιστήμιο και τις πολυάριθμες επιπρόσθετες δραστηριότητες που η Σχολή Επιχειρήσεων και Διοίκησης και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας οργανώνουν με διάφορους εταίρους (π.χ. Πανόραμα Καινοτομίας, Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας με βραβεία αξίας €2 500).

Τέλος δεδομένου ότι η αξιολόγηση θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε πραγματικά “projects”, μελέτες και έρευνες, θα υπάρξουν ευκαιρίες για φοιτητές να κερδίσουν, πέραν από τη μάθηση, επιπρόσθετο εισόδημα/ αμοιβή μέσω των “consultancy projects” και άλλων δράσεων μέσω του Κέντρου Επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα θα είναι στην αγγλική και θα ξεκινήσει μέσα Οκτωβρίου και μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα έτος (πλήρους φοίτηση) ή δύο χρόνια (μερική φοίτηση).