Δείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς σας με το MyPermissions

mypermissions
MyPermissions: δείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στα accounts σας

Είναι υπόθεση λίγων δευτερολέπτων να επισκεφθείτε το MyPermissions και ρίξτε μια ματιά στα accounts των αγαπημένων σας εφαρμογών social networking, ώστε να θυμηθείτε ή να ανακαλύψετε σε ποιους έχετε δώσει πρόσβαση… 

Το site βασίζεται σε μια πολύ απλή ιδέα και επί της ουσίας σας διευκολύνει, δίνοντάς σας shortcuts για να πάτε κατευθείαν στις σελίδες που εμφανίζονται τα permissions για κάθε εφαρμογή, χωρίς να μπείτε στον κόπο για να βρείτε το σωστό link.

Όπως βλέπετε το MyPermissions περιλαμβάνει τα πιο hot tools: Facebook, Twitter, Google+, Yahoo!, LinkedIn, DropBox, Instagram και Flickr. Ο Ισραηλινός Avi Charkham που είναι υπεύθυνος για αυτό το απλό μεν, πολύ χρήσιμο δε side project, αναφέρει ότι το έκανε για έναν απλούστατο λόγο: κάποια μέρα θέλησε να δει ποιος έχει access στο προσωπικό του Facebook account, για να διαπιστώσει ότι οι σχετικές επιλογές είναι επιμελώς θαμμένες και είναι εκνευριστικό για κάποιον να κάθεται και να τις ψάχνει, τη στιγμή που θα έπρεπε να είναι περισσότερο προβεβλημένες.

Το θέμα είναι ότι με τα smartphones και τα μυριάδες apps τους να μπαίνουν στο παιχνίδι, είναι εύκολο να χάσει κανείς τη μπάλα και να ξεχάσει σε ποιους έχει δώσει πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Εγώ με έκπληξη είδα ότι μόνο στο Twitter είχα δώσει πρόσβαση σε 38 apps, πολλά από τα οποία μοιράζονται και πρόσβαση στο λογαριασμό μου του Facebook. Για κάντε κι εσείς ένα check.

Δείτε και δοκιμάστε το MyPermissions.

Πηγή: PestaOla.gr