Κλοπή ποδηλάτων… on camera στη Λευκωσία (video)

a Ειδήσεις
a 98 Ειδήσεις

Υπό το άγρυπνο μάτι της κάμερας ασφαλείας, κλέφτες «σηκώνουν» ποδήλατα από χώρο στάθμευσης. Κόβοντας τις ασφάλειες με cutter και αγνοώντας τον «Μεγάλο Αδελφό» που παρακολουθούσε την κάθε τους κίνηση, οι δράστες, των οποίων τα πρόσωπα διακρίνονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες που παραθέτουμε, εκμεταλλεύτηκαν το σκοτάδι για να κλέψουν ποδήλατα που βρίσκονται σε πάρκινγκ πολυκατοικίας, όπου διαμένουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες και στα βίντεο καταγράφεται η κλοπή τριών ποδηλάτων από τρεις κλέφτες, στις 13 του Οκτώβρη το βράδυ, στην Οδό Αγίας Λαύρας στη Μακεδονίτισσα.

Κάποιες μέρες πριν, στις 8 του ίδιου μήνα, είχε προηγηθεί, σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στο Sigmalive, κλοπή άλλων δύο ποδηλάτων, η οποία όμως δεν καταγράφηκε στις κάμερες ασφαλείας λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την επόμενη μέρα το πρωί.

Ο ιδιοκτήτης πάντως της πολυκατοικίας, δήλωσε στο Sigmalive ότι κατήγγειλε, την υπόθεση στην Αστυνομία, δεν βρήκε όμως την αρμόζουσα ανταπόκριση. Πρόσθεσε ότι: «Η Αστυνομία μου απάντησε ότι έχει πολλή δουλεία για να ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα και δεν έλαβε σοβαρά υπόψιν τις καταγγελίες»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, δήλωσε στο Sigmalive ότι υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι οποίες διερευνώνται. Αναμένεται επίσης να εξεταστεί, πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης, το οπτικό υλικό που έχει στη διάθεση της η Αστυνομία.


Πηγή: SigmaLive