Η θεατρική παράσταση “Ινκόγκνιτο on stage” στη Σωτήρα

a 53
a 3695

Το μιούζικαλ τσέπης «ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ on stage» του ΘΟΚ θα φιλοξενήσει την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Σωτήρας στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας. Το έργο έχει επάξια κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού μετά από τρεις κύκλους παραστάσεων.

Η παράσταση ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ που χάρισε στη Στέλα Φυρογένη το βραβείο ερμηνείας καλύτερου γυναικείου ρόλου (Βραβεία Θεάτρου ΘΟΚ 2007-2008/2008-2009), προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει μικρές εξομολογήσεις με άξονα και αρωγό τη μουσική. Γνώριμα αλλά και νέα πρόσωπα θα περιπλανηθούν στη σκηνή με στόχο να διασκεδάσουν και να συγκινήσουν, αλλά δε θα συστηθούν ποτέ, γιατί βεβαίως ταξιδεύουν ινκόγκνιτο σε παλιές και καινούριες διαδρομές.

Δύο performers κι ένα πιάνο παίζουν με τον έρωτα και την τρέλα, το όνειρο και την απώλεια, την ελπίδα και την εμμονή, την αναμέτρηση με το χρόνο και την αναζήτηση ταυτότητας. Όλα αυτά σ’ ένα μιούζικαλ τσέπης φτιαγμένο με υλικό από θεατρικά – και μη – κείμενα και μουσικές των Kurt Weill, Μάνου Χατζιδάκι, Astor Piazzolla κ.ά. καθώς και πρωτότυπη μουσική από το Γιώργο Χριστοδουλίδη.

Έρευνα-επιμέλεια κειμένων: Στέλα Φυρογένη
Επιμέλεια παραγωγής/Performers επί σκηνής:
Στέλα Φυρογένη, Γιώργος Χριστοδουλίδης

Είσοδος: €12 / €6