Pedal Mass: Εθελοντές μας μαθαίνουν να αγαπάμε το ποδήλατο

a5 1 Νέα Αμμοχώστου, Ποδήλατο
a5 5 Νέα Αμμοχώστου, Ποδήλατο

Μία εθελοντική προσπάθεια ξεκίνησε από το Παραλίμνι και στόχο έχει να επεκταθεί σε ολόκληρη την Κύπρο για να μας κάνει να αγαπήσουμε το ποδήπατο.

Πρόκειται για το Pedal Mass, ένα κίνημα πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό που ξεκίνησε το 1992 από το Σαν Φρανσίσκο και που πραγματοποιείται κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα σε περισσότερες από 300 μεγαλουπόλεις στον κόσμο.

Μία ομάδα ατόμων, λοιπόν, από την επαρχία Αμμοχώστου, εμπνευσμένη από το παγκόσμιο αυτό κίνημα και χάρη στην αγάπη τους για το ποδήλατο, μας καλούν κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα να τους ακολουθήσουμε στις ποδηλατικές διαδρομές που διοργανώνουν, που είναι μία ευκαιρία να αγαπήσουμε το φθηνότερο και πιο υγιεινό τρόπο μεταφοράς, αλλά και να εκτονώσουμε το άγχος της καθημερινής ρουτίνας.

Ο στόχος των εμπνευστών της ιδέας αυτής είναι να αποκτήσει το κίνημα όσο το δυνατό περισσότερους συμμετέχοντες, κάθε ηλικίας και το πρώτο Pedal Mass θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου σε διαδρομή που θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές μέσω της σελίδας τους στο Facebook: https://www.facebook.com/pedalmass/

SotiraNews