Άνοιξαν οι προσφορές για τη μαρίνα Αγίας Νάπας (photos)

a 32 Ειδήσεις
Τη διεθνή πρόσκληση ενδιαφέροντος για συνεργασία με εργολάβους αναφορικά με τα κατασκευαστικά έργα στη μαρίνα της Αγίας Νάπας ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία «Μ.Μ. Μακρόνησος Μαρίνα ΛΤΔ».

a 1099 Ειδήσεις

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, «η ανακοίνωση αποδεικνύει ότι η εταιρεία προχωρά κανονικά με τους σχεδιασμούς της και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι πανέτοιμοι ώστε να κάνουν πραγματικότητα το πιο ώριμο έργο που υπάρχει μέχρι στιγμής στην Κύπρο».

a1 4 Ειδήσεις

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της «θα δημιουργηθούν 800 θέσεις εργασίας και άλλες 350 θέσεις για τη λειτουργία της. Τα πρώτα χρόνια αναμένεται να αποφέρουν εκατοντάδες εκατομμύρια έσοδα προς το κράτος. Το έργο, εκτός από μαρίνα, περιλαμβάνει επαύλεις, μικρά διαμερίσματα και ξενοδοχείο των πέντε ή ακόμη και έξι αστέρων».

a2 Ειδήσεις

Ο δήμος έχει εκδώσει όλες τις σχετικές άδειες, δηλαδή οικοπεδοποίησης και υπηρεσιών, ενώ η άδεια οικοδομής θα εκδοθεί εν ευθέτω χρόνω από την Επαρχιακή Διοίκηση. «Αναμένουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα τεθεί ο θεμέλιος λίθος για έναρξη του έργου, ενώ υπολογίζεται ότι η κατασκευή θα διαρκέσει περίπου τρία χρόνια», είπε ο κ. Καρούσος.

a3 2 Ειδήσεις

a4 Ειδήσεις

a5 Ειδήσεις