Ο Υπουργός Γεωργίας δοκιμάζει κολοκάσι! (photos)

a2 16 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a2 34 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στο 1ο Φεστιβάλ Ψαριού στον Πρωταρά συμμετείχε ο Δήμος Σωτήρας με δικό του περίπτερο την περασμένη Παρασκευή 30 Αυγούστου. Στο περίπτερο οι εκπρόσωποι του Δήμου Σωτήρας μοίραζαν διαφημιστικά φυλλάδια και άλλα έντυπα του Δήμου, ενώ μοίραζαν δωρεάν στους επισκέπτες και το τοπικό έδεσμα που δεν είναι άλλο από το κολοκάσι γιαχνί!

Το περίπτερο του Δήμου Σωτήρας δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Κουγιάλης, ο οποίος δηλώνει λάτρης του εδέσματος από τη Σωτήρα. Υποσχέθηκε, επίσης, πως θα επισκεφθεί οπωσδήποτε και το 40ο Φεστιβάλ Κολοκασιού που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας με την Κατερίνα Κούκα.

Το περίπτερο του Δήμου Σωτήρας σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς δέχθηκε εκατοντάδες επισκέπτες, κυρίως ξένους τουρίστες οι οποίοι επιθυμούσαν να μάθουν ποιο ήταν το εκπληκτικό λαχανικό που δοκίμαζαν. Μεταξύ άλλων το περίπτερο της Σωτήρας επισκέφθηκαν και ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ, κ. Γιάννης Νικολάου, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Δήμαρχος Δερύνειας, κ. Άντρος Καραγιάννης και ο Βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ. επαρχίας Αμμοχώστου, κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης.

a1 20 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a3 13 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a4 9 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a5 9 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a6 7 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a 150 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews.com