Τελετή βράβευσης Σκοπευτικών Αγώνων Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου (photos)

a 28 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, στην παρουσία του Υπαρχηγού Αστυνομίας κ. Ανδρέα Κυριάκου, του Αστυνομικού Διευθυντή Αμμοχώστου, Αστυνόμου Α’ Αντώνη Παπακωνσταντίνου και των Βοηθών του, Σολωμού Σολωμού και Γεώργιου Οικονόμου, η τελετή απονομής κυπέλλων των σκοπευτών που έλαβαν μέρος στους Σκοπευτικούς Αγώνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στις 24/10/2015.

a 1012 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Την εκδήλωση έθεσε υπό την αιγίδα του ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Κατά την τελετή, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους σκοπευτές Αντώνη και Παναγιώτα Ανδρέου (πατέρας και κόρη), Ανδρέα Μακρή και Χριστόδουλο Κόκκινο, καθώς και στον Σάββα Κουμάστα, ο οποίος προέβηκε σε επίδειξη ασκήσεων αυτοάμυνας κατά τη διάρκεια των σκοπευτικών αγώνων.

Πριν από τη βράβευση των σκοπευτών, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και παραδόθηκε χρηματικό ποσό για ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι. Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου πάτερ Ανδρέας Χριστοδούλου παρέδωσε αναμνηστικό δώρο στον Υπαρχηγό Αστυνομίας.

a1 2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a2 2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a3 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a4 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου