Παζαράκι αγάπης στον Πρωταρά για το ίδρυμα “Σοφία για τα παιδιά” – Έτοιμο το επισιτιστικό πρόγραμμα του Γ’ Δημοτικού Σωτήρας (photos)

IMG 4995 Ειδήσεις
IMG 4995 Ειδήσεις

Παζαράκι αγάπης με χειροποίητα αντικείμενα φτιαγμένα στην Αφρική θα διαθέτει σήμερα και αύριο το ίδρυμα “Σοφία για τα παιδιά” στον πεζόδρομο της παραλίας Fig Tree Bay στον Πρωταρά (έξω από το ξενοδοχείο Capo Bay). Η Πρόεδρος, Μαρίνα Σιακόλα και τα μέλη του ιδρύματος θα βρίσκονται στον Πρωταρά σήμερα Τρίτη 13 και αύριο Τετάρτη 14 Αυγούστου από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 το βράδυ, διαθέτοντας προς πώληση μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα φτιαγμένα στις χώρες της Αφρικής. Μαζί με τα μέλη του ιδρύματος θα βρίσκεται αύριο και η τραγουδίστρια Αλέξια Βασιλείου, η οποία θα συμμετέχει στην πώληση των χειροποίητων αντικειμένων.

Έτοιμο το επισιτιστικό πρόγραμμα του Γ’ Δημοτικού Σωτήρας:
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι ετοιμασίες για το επισιτιστικό πρόγραμμα του Ολοήμερου Γ’ Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας που θα ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου. Το ίδρυμα “Sophia Foundation for Children” έχει αναλάβει πλήρως την φιλανθρωπική ευθύνη για το πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Σχολική Εφορεία Σωτήρας, τη διεύθυνση του σχολείου, το Σύνδεσμο Γονέων και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και από τη νέα σχολική περίοδο θα μπορεί να προσφέρει δωρεάν γεύμα στα παιδιά. Ήδη, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η εγκατάσταση κουζίνας και η πρόσληψη μάγειρα και με τη βοήθεια εθελοντών το όλο πρόγραμμα θα λάβει σάρκα και οστά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συμμετοχή του ιδρύματος “Σοφία για τα παιδιά” στο 40ο Φεστιβάλ Κολοκασιού του Δήμου Σωτήρας:
Με δικό του περίπτερο θα συμμετάσχει το ίδρυμα “Σοφία για τα παιδιά” στο 40ο Φεστιβάλ Κολοκασιού στις 6 Σεπτεμβρίου, για θα έρθει με αυτό τον τρόπο πιο κοντά στους Δημότες της Σωτήρας με στόχο τη μετάδοση της εθελοντικής και φιλανθρωπικής δράσης του προς τα παιδιά του Ολοήμερου Σχολείου της Σωτήρας.

IMG 4994 Ειδήσεις

photo 2 Ειδήσεις

photo 3 Ειδήσεις

photo 4 Ειδήσεις

photo 5 Ειδήσεις

photo 6 Ειδήσεις

photo Ειδήσεις

SotiraNews