ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πολιτιστικό Φθινόπωρο από το Δήμο Σωτήρας (photos)

a2 27 Νέα Αμμοχώστου
a2 66 Νέα Αμμοχώστου

Πλούσιο Φθινόπωρο από πλευράς Πολιτιστικών Εκδηλώσεων μας υπόσχεται για άλλη μια φορά η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Σωτήρας, με το νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Το νέο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει 20 συνολικά πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, θα προσφέρει στους δημότες της Σωτήρας και όχι μόνο ένα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά γεμάτο φθινόπωρο, αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται σεμινάρια, γκαλερί, εκθέσεις, εθνικές εκδηλώσεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις.

Σημαντική είναι και η πρώτη φορά που η Αρχές της Σωτήρας θα τιμήσουν στις 20 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία των εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου και τον Ιάκωβο Κουμή, ο οποίος χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τα ΜΑΤ στις 16 Νοεμβρίου του 1980 κατά τη διάρκεια της πορείας για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στην Αθήνα.

Άλλη εκδήλωση που αξίζει να αναφερθεί είναι και η εικαστική έκθεση πινάκων ζωγραφικής από ερασιτέχνες και επαγγελματίες ζωγράφους από τη Σωτήρα στις 13 Νοεμβρίου.

Παράλληλα με το Πολιτιστικό Πρόγραμμα ο Δήμος ανακοινώνει και τη σύσταση σημαντικών επιτροπών και οργανώσεων όπως: Παιδική Χορωδία, Δημοτική Ορχήστρα, Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο αλλά και Συμβούλιο Νεολαίας, με συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παραστούν.

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και η μοντέρνα σχεδιαστική ταυτότητα του φυλλαδίου, το οποίο σχεδιάστηκε χωρίς τη συνδρομή εξειδικευμένου γραφίστα, αλλά εξ ολοκλήρου από το Δημαρχείο της Σωτήρας.

Πατήστε για να μεγεθύνετε τις εικόνες:

a 191 Νέα Αμμοχώστου

a1 35 Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews.com