Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα από τον Ονήσιλο – Εντυπωσιάζουν οι νέες εμφανίσεις (photos)

a 116 Νέα Αμμοχώστου
a 3756 Νέα ΑμμοχώστουΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Αυγούστου η παρουσίαση της νέας ομάδας του Ονήσιλου Σωτήρας για την Ποδοσφαιρική σεζόν 2013-2014, μπροστά από το οίκημα του Σωματείου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και του φετινού ρόστερ όπου οι φίλοι της ομάδας είδαν από κοντά τα νέα αποκτήματα, καθώς επίσης και τις νέες εμφανίσεις που τους εντυπωσίασαν.

Επίσης το πρόγραμμα συνδυάστηκε με Κρητική βραδιά με τους Κρητικούς Γιώργη Ζαχαριουδάκη και Σπύρο Παρακατσελάκη, οι οποίοι διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους.

a2 14 Νέα Αμμοχώστου

a3 11 Νέα Αμμοχώστου

a4 8 Νέα Αμμοχώστου

a5 7 Νέα Αμμοχώστου

a6 6 Νέα Αμμοχώστου

Έκλεισε Mashinya, Κουμή και Ανδρέου

a7 4 Νέα Αμμοχώστου

Σε τριπλό μεταγραφικό κτύπημα προχώρησε ο Ονήσιλος Σωτήρας την περασμένη εβδομάδα.

Αποκτήθηκε ο επιθετικός από την Ζιμπάμπουε Edward Mashinya. Ο Mashinya υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας ενός έτους με τους πράσινους όπου θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας. Στην περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Εθνικό Άχνας. Την περίοδο 2008-09 και 2012 είχε αγωνιστεί ξανά στον Ονήσιλο με μεγάλη επιτυχία.

Η άλλη μεταγραφική κίνηση αφορά την απόκτηση του μεσοαμυντικού από τη Σωτήρα, Δημήτρη Κουμή, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Τέλος, σε συμφωνία προχώρησε και με τον νεαρό επιθετικό Μαρίνο Ανδρέου όπου αγωνιζόταν στην Ομόνοια Αραδίππου. Ο 20χρονος επιθετικός υπέγραψε συμφωνία για διάρκεια ενός έτους.

Πηγή: onisillos.com