Ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων στον οδηγό που σκότωσε το 5χρονο αγγελούδι στη Λάρνακα

cache 846x3000 Analog medium 366652 64236 2072018 1 Νάρκοτεστ, ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, Τροχαίο, ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Άμεση ποινή φυλάκισης 2,5 ετών επιβλήθηκε στον Penchev Milen Stefanov, 34 χρόνων από τη Βουλγαρία, ο οποίος προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα στις 25 Ιουνίου, με θύμα κοριτσάκι πέντε χρόνων από τη Λάρνακα.

Ο 34χρονος αντιμετώπιζε συνολικά τέσσερις κατηγορίες που αφορούν πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατά τρόπο ώστε η ικανότητα του για ασφαλή οδήγηση να είναι μειωμένη και οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Ο 34χρονος που εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, παραδέχθηκε ενοχή και στις τέσσερις κατηγορίες.

Μετά την επιβολή της ποινής ο 34χρονος οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές φυλακές όπου κρατείται από τις 2 Ιουλίου, οπότε διατάχθηκε η κράτηση του μετά την καταχώρηση της υπόθεσης.

Το χρονικό του θανατηφόρου δυστυχήματος

Το θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στο 5χρονο αγγελούδι, σημειώθηκε στις 25 Ιουνίου, γύρω στις τρεις το απόγευμα, στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το όχημα που οδηγούσε ο 34χρονος με κατεύθυνση τη Λάρνακα προσέκρουσε στο πίσω μέρος του οχήματος της πενταμελούς οικογένειας.

Αποτέλεσμα ο πατέρας που ήταν οδηγός του οχήματος να χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο του να ανατραπεί επανειλημμένα.

Από την ανατροπή το πεντάχρονο κοριτσάκι εκτινάχθηκε από το πίσω μέρος του διπλοκάμπινου οχήματος, όπου καθόταν μαζί με τα αδελφάκια του και ως εκ τούτου τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος για τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος, ισχυρίστηκε ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και ξύπνησε μετά το τροχαίο ενώ παρακολουθείται από ψυχίατρο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Επίσης ο 34χρονος, σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βγήκε θετικός στο νάρκτοεστ.

Πηγή: REPORTER