Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της τελετής διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών

Την Τρίτη η διαβεβαίωση των νέων Υπουργών

b b nea prosopa Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών

Η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιεί στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 ενώ η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Επιτρόπων θα γίνει την Τετάρτη. 04 Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, στις 11:00 π.μ. θα γίνει η τελετής διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών, ενώ στις 11:45 π.μ. θα διεξαχθεί η διαδικασία παράδοσης από τον απερχόμενο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Πρόδρομο Προδρόμου στον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Κυριάκο Κούσιο.

Θα ακολουθήσει η τελετή από πλευράς της απερχόμενης Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου κας Κλέλιας Βασιλείου στον νέο Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Παναγιώτη Σεντώνα.

Στις 12:15 μ.μ η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Εσωτερικών από τον κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη στον κ. Νίκο Νουρή, στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Στις 12:45 μ.μ θα διεξαχθεί η Τελετή παράδοσης του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων από την κα Βασιλική Αναστασιάδου στον κ. Γιάννη Καρούσο, στο Υπουργείο Μεταφορών.

Η ώρα 13:15 μ.μ η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού από τον κ. Κώστα Χαμπιαούρη στον κ. Πρόδρομο Προδρόμου.

Στις 13:45 μ.μ η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη στον κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, 2019, η ώρα 9:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί η Τελετή διαβεβαίωσης νέων Επιτρόπων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 10.30 π.μ θα γίνει Τελετή παράδοσης από την απερχόμενη Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτη στη νέα Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Κλέλια Βασιλείου και του απερχόμενου Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Γιαννάκη Παπαδούρη στον νέο Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Κώστα Χαμπιαούρη, στα Γραφεία των Επιτρόπων.