Αννίτα: Ο Αβέρωφ είναι ο ικανότερος να ηγηθεί των δυσκολιών του κράτους

«Ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ο ικανότερος να ηγηθεί των δυσκολιών αυτού του κράτους. Να ηγηθεί της νέας Κύπρου»

5B530A16 7876 4A35 84EB 3969F559B2E0

Μαζική ήταν η χτεσινή εκδήλωση που διοργάνωσαν στη Λάρνακα ο Γυναικείος Όμιλος Πρωτοπορίας και η Γυναικεία Οργάνωση Δημοκρατικού Συναγερμού Λάρνακας και Αμμοχώστου. Γυναίκες που με την πολυπληθή και δυναμική παρουσία τους έστειλαν καθαρό μήνυμα νίκης στον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος επίσης έδωσε το «παρών» του στην εκδήλωση.

Η Πρόεδρος της Βουλής και Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό της μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ο ικανότερος να ηγηθεί των δυσκολιών αυτού του κράτους. Να ηγηθεί της νέας Κύπρου. Να ηγηθεί του αύριο. Και μαζί του θα είμαστε για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να δημιουργήσουμε την Κύπρο που μας αξίζει. Μια Κύπρο φιλελεύθερη, ειρηνική και ευημερούσα. Μακριά από σκόπελους και Κασσάνδρες».

Από την πλευρά της η κ. Ιωσηφίνα Αντωνίου, Επίτροπος Ισότητας των φύλων, τόνισε τα εξής:

«Με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ξέρουμε που θα πάμε. Γιατί έχει σταθερή την πυξίδα στην πορεία της λογικής, της σύνεσης και της συνέπειας. Την πετυχημένη πορεία της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού δεν μπορούμε να την αφήσουμε χωρίς συνέχεια. Την πετυχημένη πορεία δεν μπορούμε να την τζογάρουμε. Δεν μπορούμε να τζογάρουμε με την πατρίδα μας. Επιλέγουμε λοιπόν έναν καπετάνιο που θα συνεχίσει την πορεία του Συναγερμού, την πορεία της διακυβέρνησης Αναστασιάδη αλλά και είμαι βέβαιη θα τη βελτιώσει».