Αβέρωφ: Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας ξέρω τι θέλει

«Μέρα με την μέρα νιώθω πολύ πιο αισιόδοξος για το αύριο της χώρας μας»

CF838663 8E55 42C3 9EFA 76AE362D6DA0

«Μέρα με την μέρα νιώθω πολύ πιο αισιόδοξος για το αύριο της χώρας μας γιατί το διακύβευμα των επερχόμενων προεδρικών εκλογών γίνεται μέρα με τη μέρα πιο ξεκάθαρο: Να διατηρήσουμε τη χώρα μας σε σταθερή πορεία ή πισωγυρίσματα», είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος ΠτΔ.

Ο κ.Νεοφύτου προέβη σε δηλώσεις για τις Προεδρικές και τη μεσαία τάξη.

Αυτούσια η δήλωσή του

Μέρα με την μέρα νιώθω πολύ πιο αισιόδοξος για το αύριο της χώρας μας γιατί το διακύβευμα των επερχόμενων προεδρικών εκλογών γίνεται μέρα με τη μέρα πιο ξεκάθαρο: Να διατηρήσουμε τη χώρα μας σε σταθερή πορεία ή πισωγυρίσματα.

Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας ξέρω τι θέλει. Θέλει τη συνέχιση της σταθερότητας και στα γερά θεμέλια που κτίσαμε αυτά τα 10 χρόνια να δημιουργήσουμε την ακόμα καλύτερη Κύπρο για τις τωρινές αλλά και τις επόμενες γενιές.

Η μίζερη Κύπρος δεν μας αντιπροσωπεύει. Μίζερα οράματα δεν είναι τα δικά μας οράματα. Μέσα από τη σωστή διαχείριση της οικονομίας που μπορώ να εγγυηθώ τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα μεσαία εισοδηματικά στρώματα αλλά και να ενισχύσουμε τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.

Γι’ αυτό με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές πέραν του Ολοήμερου Σχολείου, πέραν των κουπονιών για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα νηπιαγωγεία και στην προδημοτική εκπαίδευση, από αύριο θα ξεκινήσουμε με σειρά προτάσεων για ενίσχυση της ραχοκοκαλιάς της κυπριακής κοινωνίας, τη μεσαία τάξη. Και ξέρουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε.