Χαιρετίζει τον διορισμό Σαββίδη το ΕΒΕ Αμμοχώστου

"Ο νέος Υπουργός κατάγεται από την Αμμόχωστο και μετά το 1974 διαμένει και εργάζεται στη Λεμεσό. Είναι μάχιμος δικηγόρος και ασκεί τη δικηγορία εδώ και 35 χρόνια."

Στιγμιότυπο 2019 05 30 16.40.52 Γιώργος Σαββίδης, ΕΒΕΑ

Σε ανακοίνωσή του το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (EBEA), χαιρετίζει τον διορισμό του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Γιώργου Σαββίδη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση “ο νέος Υπουργός κατάγεται από την Αμμόχωστο και μετά το 1974 διαμένει και εργάζεται στη Λεμεσό. Είναι μάχιμος δικηγόρος και ασκεί τη δικηγορία εδώ και 35 χρόνια. Ο κ. Σαββίδης έχει σπουδές νομικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου όπως επίσης και του International Bar Association.

Το ΕΒΕ Αμμοχώστου συγχαίρει τον κ. Σαββίδη για τον διορισμό του και χαιρετίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Υπουργός κατάγεται από την Επαρχία Αμμοχώστου, γεγονός που τιμά την πόλη και ολόκληρη την επαρχία κατεχόμενη και ελεύθερη.

“Ως ΕΒΕΑ θα στηρίξουμε τον νέο Υπουργό στο έργο του και προσδοκούμε ότι μέσα από τη σωστή επικοινωνία, τη συνεργασία και τον διάλογο με όλους του οργανωμένους φορείς θα καταστεί δυνατή η έγκαιρη επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τόσο την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου όσο και ολόκληρη την Κύπρο”, δήλωσε ο Σωτήρης Παναγιώτου, Διευθυντής-Γραμματέας του Επιμελητηρίου.

Το ΕΒΕΑ εκφράζει και δημόσια τα συγχαρητήρια του στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.”

Famagusta.News