Χριστοδουλίδης: Βλέπει Αβέρωφ και Στεφάνου με φόντο το Υπουργικό

Θέμα συζήτησης θα είναι η σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου

E4C070D0 7801 43D3 8F08 02C6B1C33BC9

Συνεχίζονται σήμερα οι συναντήσεις του νέου Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων.

Στις 11:00 θα δει στο Πολιτικό του Γραφείο τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ στις 12:15 θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου.

Θέμα συζήτησης θα είναι η σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου, μέσα στο πλαίσιο της συγκρότησης κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής με τον κ. Χριστοδουλίδη να ξεκαθαρίζει την προτίμησή του στη συμμετοχή τεχνοκρατών με πολιτική προσέγγιση, οι οποίοι υιοθετούν και θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα διακυβέρνησής του.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε χθες το βράδυ το επιτελείο του στη Λάρνακα όπου και ευχαρίστησε τους εθελοντές που δούλεψαν υπέρ της υποψηφιότητας του.

Μιλώντας για τη σύσταση του Υπουργικού Συμβουλίου, ανέφερε πως «θα υπάρχει παρουσία από όλες τις περιοχές της Κύπρου στην βάση ενός βασικού κριτηρίου. Το κριτήριο είναι η ικανότητα να μπορεί να υπηρετήσει και να εργαστεί για την υλοποίηση του προγράμματος μας και μπορώ να σας πω ότι στην πόλη της Λάρνακας υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι και άνδρες και γυναίκες που μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία σε αυτά τα καθήκοντα», πρόσθεσε.